Om

Vi på Medelhavsliv kom till Norra Cypern för första gången 2008 då vi köpte vårt semesterboende. Vi blev snabbt förälskade i landet, dess klimat och de generösa människorna. Drömmen om en plats i solen har alltid funnits och växte med tiden även till en dröm om att hjälpa andra finna sitt paradis. Det har vi nu gjort i 5 år och det är fortfarande det bästa valet vi gjort.

Medelhavsliv består av Anders Roos som delar upp sin tid mellan Sverige och Norra Cypern. Bosatt i en liten stuga i Hammarstrand i vackra Jämtland eller i en lägenhet vid havet i Esentepe på Norra Cypern. Det bästa av två världar. Anders kan historien om Cypern, lagar och regler, samt har stor kännedom om hur fastighetsköp går till. En erfaren säljare på Norra Cypern!

Den andra halvan är Margareta Mähler, mest kallad Maggan, som bor och lever på Norra Cypern sedan några år. Där tar hon emot kunder som kommer, med stort engagemang och värme. Hon har stor lokalkännedom, ett brinnande intresse för landet och är idag en välkänd profil i branschen. Hon hjälper också kunder med all after sale service såsom köp av möbler och andra inventarier.