Laddar karta...

A-läge i Sun Valley!

Pine Valley North Cyprus,
Cyprus
£150'000 Lägenhet
  • 149
  • 0
  • 2 Sovrum
  • 2 Badrum
  • 105 sq m

Beskrivning

Härlig och rymlig penthouselägenhet i Sun Valley, med stor privat takterrass!

I fantastiskt vackra området Sun Valley, tidigare Pine Valley, har vi nu fått in ett riktigt fint penthouse med toppenläge!

105 m2 i ett plan, med kök och v-rum i öppen planlösning, 2 sovrum och 2 badrum. Lägenheten som är mycket smakfullt möblerad säljs komplett med möbler och all utrustning!

Ett verkligt bra tillfälle för dig som söker Din plats i solen i ett mycket välskött område på Cyperns vackra norra kust! Ett stenkast utanför knuten har du dessutom miltals med stigar och vandringsleder i fantastiskt vackra omgivningar och med en utsikt som slår det mesta!

En bonus är att det ligger praktiskt taget vägg i vägg med Korineum Golf & Country Club, en mästerskapsbana med allt man kan önska sig, och dessutom nära Korineum Beach! Inom kort kommer det att finnas en ”shuttle bus” som kör mellan Sun Valley, golfbanan och beachen.

Dessutom finns en av traktens bästa restauranger här, samt tennisbana mm. Säsongen 2020 öppnar nybyggda ”Leisure Center” som innehåller gym, spa, hamam, pool, biograf samt kurs och konferenslokaler. Möjligheter för Dig med egen verksamhet att ordna kurser, möten och utbildningar!

Pris £150’000

Välkommen!

http://www.korineumgolf.com/