Laddar karta...

Fräsch, ny och billig lgh nära havet!

Esentepe,
Cyprus
69'950 £ Lägenhet
  • 175
  • 0
  • 1,5 Sovrum
  • 1 Badrum
  • 60 sq m

Beskrivning

Smart planerad, behändig och med många möjligheter! Ägaren har två st och avyttrar den ena för 69’950GBP för omg försäljning! 160’000 kr under ord pris (83’950 GBP)

Nybyggd, nyinredd lägenhet i Sea Magic Park, Carrington’s prisbelönta område på Norra Cypern! Den är i två etage, med kök och vardagsrum i entréplan och sovrummet en trappa upp. Dessutom har just denna lgh ett tillbyggt extra sovloft. Inkl bäddsoffa så ryms alltså 4-5 personer, vilket även ger goda möjligheter till uthyrning!

Här finns ett flertal pooler, en restaurang, ett café, tennisplan och naturligtvis ett nyligen färdigställt spa med gym, hamam, bastu och inomhuspool. Egen flotta av hyrbilar och flygplatstransfer! Lägg därtill ett servicekontor och hjälp med uthyrning, städ, tvätt mm, så är området ett av de mest kompletta på Norra Cypern! Inom gångavstånd ligger ytterligare två restauranger samt supermarket och apotek! Dessutom har vi fantastiskt fina Korineum Golf & Country Club, endast 5 min härifrån.

Mycket goda förutsättningar för ett verkligt bekvämt liv alltså, oavsett om du är här för kort eller lång tid eller till och med vill flytta hit!

Fastighetspriserna är mycket attraktiva, man får mycket för pengarna både vad gäller standard och kvadratmeter!! Låga skatter vid köp och ett härligt utbud av fräsch och färsk mat/frukt och grönt bidrar till att du har alla möjligheter till ett Gott liv i alla bemärkelser! Solen, värmen, havet och en generös lokalbefolkning – får du på köpet!

Välkommen på visningsresa!