Laddar karta...

På Cyperns vackraste strand!

Bogaz,
Cyprus
£55,000 Lägenhet
  • 1042
  • 0

Beskrivning

Fantastisk resort byggs nu vid/på stranden i Bogaz, på Norra Cyperns östra kust. Reservera nu och få fördelaktiga ”Off-Plan”-priser!!

När turismen utvecklades på Cypern var det vid de fantastiska stränderna i Famagusta och norr om staden som allt startade. NU sätter man en ny standard – igen, med ett projekt utöver det vanliga! Vid den charmiga gamla byn Bogaz, strax norr om Famagusta bygger vi nu ”Four Seasons”. En exklusiv men ändå prismässigt tillgänglig anläggning direkt PÅ Bogaz stranden. Här hittar du alla bekvämligheter!

Pris på studio lägenhet från 55.000£
Pris på 1 sovrumslägenhet från 69.000£
Pris på 2 sovrumslägenhet från118.000£
Pris på villa från 230.000£

Som vanligt gäller ”först till kvarn”!! Dvs att priserna innan byggstart (Off-plan) är de absolut lägsta. Under byggets faser sker höjningar i flera steg för att vid slutfasen vara 25-30% högre! Vill du ha ett eget drömställe på en av Medelhavets finaste stränder och samtidigt njuta av att göra en riktigt bra affär – reservera din lägenhet eller villa nu! Eller teckna en/flera objekt som en ren investering och sälj i slutfasen av projektet!

Famagusta stad med stiort utbud av nöjen, shopping mm ligger 15-20 minuter bort. Avstånd till flygplatsen Ercan ca 40 minuter och Larnaca ca en timme.

Personlig visningsresa varje vecka!!

Tag kontakt så bistår vi med övernattning, transfer mm.