Laddar karta...

Palm Homes

Cyprus
£350,000 Villa
  • 291
  • 0
  • 3 Sovrum
  • 3 Badrum

Beskrivning

Fantastiska vackra Palm Homes villor! Vårt nyrenoverade, fd visningshus är nu till salu! Säljes fullt möblerat och utrustat med hög kvalitet på alla material och maskiner! Smakfullt möblerat och inrett!

En underbar utsikt över Medelhavet och generösa utrymmen såväl inom som utomhus gör att det här verkligen är en villa där du kan njuta av semester året runt med hela familjen eller vänner.  Eller för dig som kanske vill flytta permanent.

Norra Cypern är känt som Medelhavets outforskade pärla, med vacker natur och generösa människor, samt ett lättsamt och okomplicerat vardagsliv!  Lägg därtill en nästan obefintlig kriminalitet och mycket låga levnadsomkostnader så har du hittat ditt paradis. Sol, värme och ett underbart och rent hav får du på köpet!

På entréplan finns kök, vardagsrum och en stor terrass som överblickar poolen samt Medelhavet. En trappa ner finns tre sovrum, samtliga med utgång till pool och terrass, samt 2 badrum.

Bilderna talar för sig själv men ger ändå inte rättvisa till detta objekt!  Bör alltså ses och är du intresserad så erbjuder vi boende här på din visningsresa!

Välkommen!