Laddar karta...

Sea Magic Park, Sea Magic Premium

Sea Magic, Esentepe,
Cyprus
£95'950 - 159'950 Lägenhet
  • 391
  • 0
  • 1, 3 Sovrum
  • 1, 2 Badrum
  • 60 - 105 sq m

Beskrivning

I detta mångfaldigt prisbelönta och mycket populära område hittar du Sea Magic, som stod färdigt 2010. Där finns Magic bar och restaurang som är den naturliga träffpunkten för lunch, middag, drinkar och live-uppträdanden. Här hittar du även servicekontoret som hjälper till med all service kring ditt boende, ev uthyrning, hyrbil mm.

Ett anslutande område, Sea Magic Park, med både villor och lägenheter färdigställdes 2016 och inrymmer ännu en restaurang/bar, flera pooler och ett fantastiskt fint spa med gym samt uppvärmd inomhuspool! Området är helt klart med grönytor och planteringar och alltså perfekt för dig som inte vill bo med en byggplats inpå knuten. Här finns fortfarande några lägenheter till salu till attraktiva priser.

Senaste och sista utbyggnaden av området heter Sea Magic Premium med 30 lägenheter. En kvalitetsmässig uppgradering där det som tidigare var tillval nu är standard. Endast ett fåtal lägenheter till salu återstår. De fem husen inrymmande 6 lgh i varje, färdigställs (sommaren 2019) och mark/trädgård i slutet av året.

Samtliga områden ligger helt nära havet (150m). Inom gångavstånd ligger även en välsorterad supermarket samt apotek och ytterligare ett par restauranger. Allt är nära och tillgängligt och det skapar ett mycket enkelt och bekvämt boende för såväl äldre som barnfamiljer, för kortsemester eller långa vistelser och naturligtvis även för de som vill hyra boende.

För utflykter så finns ett stort antal kulturella platser att besöka samt naturligtvis Kyrenia stad med dess pittoreska ”Old Harbour” med ett myller av restauranger, caféer mm. Golfspelaren får också sitt på Korineum Golf&Country Club, en mästerskapsbana i toppskick endast 5 min från Sea Magic.

Välkommen!