Laddar karta...

SeaTerra, lägenhet

Tatlisu,
Cyprus
£42,700 Lägenhet
 • 612
 • 2
 • 2-3 Sovrum
 • 72-90 sq m

Beskrivning

Vi har några få nyproducerade lgh kvar i ett fantastiskt välskött område med utsikt över havet och bergen, i Tatlisu på Cyperns norra kust. Området är än så länge oexploaterat men det kommer att byggas bl a ett nytt universitet vilket gör att det kommer att utvecklas mycket positivt.

Två utomhuspooler, en uppvärmd inomhuspool, minigolf, restaurang, gym mm, skapar ett attraktivt boende för både din egen del och för ev uthyrning.

Lägenheterna har 2-3 sovrum och priserna börjar på 42’700 GBP.

Hela området är färdigbyggt, med uppväxt trädgård och vackra omgivningar. Ditt drömboende står klart, kom med oss på visningsresa nu så kan du flytta in inom kort. Vi hjälper gärna till med att utrusta lägenheten med möbler, gardiner etc.

Välkommen!

2 Kommentarer

 1. Christine Melin

  Hej! Hur långt är det till havet? Hur är lägenheten placerad, markplan eller överst med takterrass? Är det trappa upp eller hiss? När går visningsresorna och varifrån? Finns det lägenheter med priser runt 43000 pund?

  1. Anders Roos

   Hej Christine! Förlåt mitt sena svar! I området finns fn 2 lgh för 42’700GBP och en för 43’750. De ligger på markplan och är 72.5 m2 med 2 sovrum. En penthouse med takterrass för 65’000 och ett ytterligare antal i markplan mellan 50-60’000.
   Tillgången på objekt är ju en färskvara så de kan säljas när som helst men samtidigt dyker det också upp resale-objekt (begagnade lgh som ofta säljs möblerade), så vi har alltid tillgång till objekt i alla prisklasser.

   Vi gör personliga visningsresor året om. Du bokar din egen biljett och vi ordnar hämtning på flygplatsen samt fritt boende i 3 nätter. Ni kan såklart stanna längre för självkostnadspris. Om ni kan åka med kort varsel nu innan högsäsongen startar här nere, så har vi personal på plats fram till midsommar. Samt under ett par veckor i juli. Kollar datum och återkommer!
   Tips på flyg kan jag hjälpa till med. Var bor ni och vilken flygplats är lämplig? Vi flyger ofta Norwegian från Arlanda till Larnaca. Under sommarhalvåret finns flygstolar från ett antal flygplatser i Sverige. Annars flyger vi med Turkish Airlines eller Pegasus Airlines från Arlanda, via Istanbul.

   Jag är på Cypern just nu men reser hem imorgon tisdag. Du får gärna höra av dig på tel 070-5655589 under tisd kväll eller senare i veckan.

   Mvh Anders Roos

Kommentarer är stängda