Laddar karta...

Snyggt och möblerat i Pine Valley Village!

Pine Valley,
Cyprus
£149'000 Lägenhet
All
  • 1346
  • 0
  • 2 Sovrum
  • 2 Badrum
  • 113 sq m

Beskrivning

Såld!

Snygg, möblerad lägenhet i populära Pine Valley Village!

Ett av de absolut populäraste områdena på Norra Cypern är Sun Valley, tidigare Pine Valley! Anledningarna är många – Alla slås av den hänförande utsikten ut över havet! Ändå är det nära stranden och du tar dig dit på en promenad, med bil eller med områdets egna Shuttle-bus! Bussen går mellan Sun Valley, stranden och golfbanan och kostar inget!

Dessutom är det mycket hög kvalitet och standard på konstruktioner, materialval, vitvaror mm. Lägg därtill de mest magnifika och välskötta trädgårdsanläggningar…så är det klart att man känner sig extra välkommen varje gång man kommer in i området!

Utanför knuten har du miltals med stigar och vandringsleder, som erbjuder promenader och kontemplation i fantastiskt vackra omgivningar!

Lägenheten ligger i markplan och är alltså mycket lättillgänglig för såväl barnfamiljer som äldre. Den är mycket smakfullt möblerad och utrustad och redo för omgående inflyttning av den nya ägaren! Stora öppna ytor, 113 m2 och 2 sovrum skapar en fin oas för kortare eller längre vistelser i en fantastisk miljö. I Pine Valley finns en mycket bra restaurang samt 2 pooler, gym och tennisbana. För golfspelare ligger mästerskapsbanan Korineum Golf & Country Club, bekvämt alldeles bredvid.

Heart Center står klart sommaren 2022 och kommer att innehålla bl a gym, spa, biograf samt konferenslokaler. För dig som vill ta med dig jobbet, arrangera kurser, utbildningar mm så finns stora möjligheter till det i Centret.

Intressant att nämna är också att lägenheten har varit flitigt uthyrd till återkommande gäster, vilket ger ägaren en bra årlig intäkt. Givetvis finns det ett servicekontor som hjälper till med uthyrning, nyckelutlämning, städ, hyrbil mm!

Välkommen på visningsresa till oss på Norra Cypern!

 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.