Om

Vi på Medelhavsliv kom till Norra Cypern för första gången 2008, och var då bland de första i vad som under åren blivit en ”Svensk” våg av människor på denna del av Cypern. Vi blev snabbt förälskade i landet, dess klimat och de generösa människorna, och vi köpte vårt första semesterboende. Drömmen om en plats i solen hade alltid funnits och växte med tiden naturligt fram till en dröm om att hjälpa andra finna sitt paradis. Det har vi nu gjort framgångsrikt under många år och det är fortfarande det bästa valet vi gjort!

Medelhavsliv består av Anders Roos som delar upp sin tid mellan Sverige och Norra Cypern. Bosatt i vackra Jämtland eller i en lägenhet vid havet i Esentepe på Norra Cypern, det bästa av två världar! Anders kan mycket om Cyperns historia, lagar och regler, samt har stor erfarenhet och kännedom om hur fastighetsköp går till. En erfaren säljare och ambassadör för Norra Cypern!

Den andra halvan är Margareta Mähler, mest kallad Maggan, som bor och lever på Norra Cypern sedan många år. Hon har en oslagbar erfarenhet och kunskap om allt Du behöver veta för ett tryggt och lyckat fastighetsköp. Maggan är också den som tar emot våra kunder på visningsresan. Det gör hon med stort engagemang, mycket värme och lyhördhet!  Maggan är idag en välkänd profil i branschen och har ett gediget nätverk av myndighetspersoner, byggföretag, advokater, bank mm! Hon har därtill stor lokalkännedom, ett brinnande intresse för landet och verkar med sin ”mission” att alla kunder ska känna sig lika nöjda som vi gjorde.  Hon hjälper också våra kunder med all after sale service. Det kan vara allt ifrån köp eller tillverkning av möbler till att öppna bankkonto eller köpa en bil!