Laddar karta...

Fullt möblerad 2 sovrum på Sea Magic Royal, Norra Cypern

Esentepe,
Cyprus
£295,000 Lägenhet
  • 627
  • 0
  • 2 Sovrum
  • 2 Badrum
  • 75 sq m

Beskrivning

Äntligen kan vi presentera en nästan ny och delvis möblerad lägenhet på Sea Magic Royal i Esentepe på Norra Cypern!

Nu när marknaden ”boomar” på Norra Cypern så blir det allt längre ledtider på nyproduktion. Då kan det vara trevligt att investera i en lägenhet som är inflyttningsklar!

Här får du en inflyttningsklar och nästan ny lägenhet på 75 m2 med 2 sovrum och 2 badrum. Dessutom med en utbyggd terrass, totalt 34 m2 och en egen trädgård!

I detta mångfaldigt prisbelönta och mycket populära område hittar du Sea Magic, som stod färdigt 2010. Där finns Magic bar och restaurang som är den naturliga träffpunkten för lunch, middag, drinkar och live-uppträdanden. Här hittar du även servicekontoret som hjälper till med all service kring ditt boende, ev uthyrning, hyrbil mm.

Ett anslutande område, Sea Magic Park, med både villor och lägenheter färdigställdes 2016 och inrymmer ännu en restaurang/bar, flera pooler och ett fantastiskt fint spa med gym samt uppvärmd inomhuspool! Området är helt klart med grönytor och planteringar och perfekt för dig som inte vill bo med en byggplats inpå knuten. Här finns fortfarande några lägenheter till salu till attraktiva priser.

En senare utbyggnad av området heter Sea Magic Premium med 30 lägenheter. En kvalitetsmässig uppgradering där det som tidigare var tillval nu är standard. Endast ett fåtal lägenheter till salu återstår. De fem husen inrymmande 6 lgh i varje, färdigställdes 2019.

Det senast byggda området heter Sea Magic Royal, ett mycket trevligt och tilltalande tillskott till Sea Magic-familjen.

Samtliga områden ligger helt nära havet (150m). Inom gångavstånd ligger även en välsorterad supermarket samt apotek och ytterligare ett par restauranger. Allt är nära och tillgängligt och det skapar ett mycket enkelt och bekvämt boende för såväl äldre som barnfamiljer, för kortsemester eller långa vistelser och naturligtvis även för de som vill hyra boende.

För utflykter så finns ett stort antal kulturella platser att besöka samt naturligtvis Kyrenia stad med dess pittoreska ”Old Harbour” med ett myller av restauranger, caféer mm. Golfspelaren får också sitt på Korineum Golf&Country Club, en mästerskapsbana i toppskick endast 5 min från Sea Magic.

Välkommen att ta kontakt för mer info och bokning av visningsresa!

Floor Plans

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.