Laddar karta...

Medelhavet Golf Pool Utsikt Snyggt

Pine Valley Village,
Cyprus
£229.000 Lägenhet
  • 290
  • 0
  • 3 Sovrum
  • 2 Badrum
  • 130 sq m

Beskrivning

Snygg, möblerad och påkostad lägenhet i populära Pine Valley Village!

Ett av de absolut populäraste områdena på Norra Cypern är Sun Valley Village, tidigare Pine Valley. Anledningarna är många – Alla slås av den hänförande utsikten ut över havet, ändå är det nära stranden och du tar dig dit på en promenad, med bil eller med områdets egna Shuttle-bus. Bussen går mellan Sun Valley, matbutiken, stranden och golfbanan.

Dessutom är det mycket hög kvalitet och standard på konstruktioner, materialval, vitvaror mm. Lägg därtill de mest magnifika och välskötta trädgårdsanläggningar så är det klart att man känner sig extra välkommen varje gång man kommer in i området!

Utanför knuten har du miltals med stigar och vandringsleder, som erbjuder promenader och kontemplation i fantastiskt vackra omgivningar.

Lägenheten ligger i markplan och är alltså mycket lättillgänglig för såväl barnfamiljer som äldre. Den är mycket smakfullt möblerad och utrustad och redo för omgående inflyttning av den nya ägaren. Stora öppna ytor, 130 m2 och 3 sovrum skapar en fin oas för kortare eller längre vistelser i en fantastisk miljö. Dessutom är bägge badrummen nyrenoverade!

Pris £229.000   De enda kostnader som tillkommer vid köp är stämpelskatt 0,5% och advokatkostnad ca £1500. När lagfarten är klar att ta över tillkommer en avgift på 3%. 

I Pine Valley finns en mycket populär restaurang samt ett antal poolområden, gym och tennisbana. För golfaren så ligger mästerskapsbanan Korineum Golf & Country Club, bekvämt alldeles bredvid.

Heart Center står klart sommaren 2023 och kommer att innehålla ett av Norra Cyperns största gym, spa, inomhuspool, biograf samt konferenslokaler. För dig som vill ta med dig jobbet, arrangera kurser, utbildningar med mera så finns stora möjligheter till det i Centret.

Pine Valley är ett av de populäraste områdena på Norra Cypern och för den som vill så finns goda möjligheter till uthyrning och intäkter när du själv inte är på plats. Givetvis finns det ett servicekontor som hjälper till med uthyrning, nyckelutlämning, städ, hyrbil och andra tjänster.

Välkommen på visningsresa till oss på Norra Cypern! 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.