Laddar karta...

Nytt off-plan frontline penthouse havsutsikt! Sea Magic Deluxe

Esentepe,
Cyprus
£449.950 Lägenhet
  • 846
  • 0
  • 2 Sovrum
  • 95 sq m

Beskrivning

Ett gyllene tillfälle till nyproduktion i bästa läge!

Första etappen av Sea Magic stod inflyttningsklart 2009-2010, sen följde nya etapper i form av Sea Magic Park, Sea Magic Premium och det vi trodde var den sista etappen, Sea Magic Royal. Alla mycket populära bland framför allt skandinaver men även britter och holländare.

Nu lanserar vi ”SEA MAGIC DELUXE”  för Er som vill vara längst fram närmast stranden och Medelhavet! 

Utecklingen av nya projekt går fort nu och det finns inte fler bilder att få. Vi uppdaterar sidan med nya 3D bilder så snart som möjligt.

Flera ansedda tidskrifter pekar nu ut Norra Cypern som en ”Hot spot” för köp av fastigheter i havsnära läge. Generellt låga levnadsomkostnader samt låg kriminalitet nämns också som goda argument för att skaffa bostad här!

Det gästerna fastnar för är trivseln och sammanhållningen i området, här har skapats många nya vänskapsband genom åren. Navet i samvaron har från första början varit ”Magic Bar & Restaurang” som numera har fått sällskap av Blue Ocean Restaurang. Dessutom finns självklart servicekontor i området, samt gym, spa, uppvärmd inomhuspool och ett antal utomhuspooler. Utöver allt detta så uppskattas ju naturligtvis att hela området ligger endast ett stenkast från havet!

Pris marklägenhet 4 sovrum, 145 m2  £499.950 + skatter.

Pris penthouse 2 sovrum, 95 m2  £449.950 + skatter.

Med det nya och starka intresset för Norra Cypern, säljs alla nylanserade projekt i snabb takt. Bästa affärerna görs på plats när man träffar byggföretagen öga mot öga, därför rekommenderar vi att ni bokar er resa/visningsresa så snart som möjligt!

Välkommen till vårt paradis!

Floor Plans

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.