Laddar karta...

Sea Magic resale vid havet, efterfrågat!

Sea Magic, Esentepe,
Cyprus
£329'950 Lägenhet
All
  • 1765
  • 0
  • 3 Sovrum
  • 2 Badrum
  • 105 sq m

Beskrivning

Området med trivsel och sammanhållning! Här har många börjat sin ”resa” på Norra Cypern!

Alla områden slutsålda men ett antal resale finns alltid – tag kontakt för aktuell info!

I detta mångfaldigt prisbelönta och mycket populära område hittar du Sea Magic, som stod färdigt 2010. Där finns Magic bar och restaurang som är den naturliga träffpunkten för lunch, middag, drinkar och live-uppträdanden. Här hittar du även servicekontoret som hjälper till med all service kring ditt boende, ev uthyrning, hyrbil mm.

Ett anslutande område, Sea Magic Park, med både villor och lägenheter färdigställdes 2016 och inrymmer ännu en restaurang/bar, flera pooler och ett fantastiskt fint spa med gym samt uppvärmd inomhuspool! Området är helt klart med grönytor och planteringar och perfekt för dig som inte vill bo med en byggplats inpå knuten. Här finns fortfarande några lägenheter till salu till attraktiva priser.

En senare utbyggnad av området heter Sea Magic Premium med 30 lägenheter. En kvalitetsmässig uppgradering där det som tidigare var tillval nu är standard. Endast ett fåtal lägenheter till salu återstår. De fem husen inrymmande 6 lgh i varje, färdigställdes 2019.

Samtliga områden ligger helt nära havet (150m). Inom gångavstånd ligger även en välsorterad supermarket samt apotek och ytterligare ett par restauranger. Allt är nära och tillgängligt och det skapar ett mycket enkelt och bekvämt boende för såväl äldre som barnfamiljer, för kortsemester eller långa vistelser och naturligtvis även för de som vill hyra boende.

För utflykter så finns ett stort antal kulturella platser att besöka samt naturligtvis Kyrenia stad med dess pittoreska ”Old Harbour” med ett myller av restauranger, caféer mm. Golfspelaren får också sitt på Korineum Golf&Country Club, en mästerskapsbana i toppskick endast 5 min från Sea Magic.

Vi förmedlar naturligtvis all nyproduktion och allt som är färdigställt av Carrington Group! Dessutom har vi i vår egen portfölj alltid ett urval lägenheter som vi säljer på uppdrag av ägaren. Dessa objekt kallas allmänt för ”Resale” och är alltså begagnade. Dock är en del aldrig använda, ej möblerade och alltså i nyskick!

Välkommen på visningsresa till oss på Norra Cypern! Om du – som vi, gillar området och vill veta vilka privata lägenheter vi har i vår portfölj är du välkommen att ta kontakt! Finns intresse kan vi börja med en livevisning.

 

Pris Sea Magic Park 1 sovrum, 60m2  (Slutsålt)

Pris Sea Magic Park 2 sovrum, 80m2   (Slutsålt)

Pris Sea Magic Park 3 sovrum, marklägenhet 105m2  £329’950

Pris Sea Magic Premium 3 sovrum, 105m2  £299’950

 

 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.