Laddar karta...

Sommarstuga i Medelhavet Såld!

Küçükerenköy,
Cyprus
£149'000 Lägenhet
All
  • 1188
  • 0
  • 2 Sovrum
  • 2 Badrum
  • 95 sq m

Beskrivning

OBS! SÅLD

Tillfälle till en helt nyproducerad och möblerad lägenhet i markplan, med härliga grönytor, trädgård och ett fantastiskt poolområde! Norra Cypern är vackert och här är läget det bästa – alldeles vid havet!

Välkommen till Norra Cypern eller tag kontakt för livevisning!

Vi har nöjet att erbjuda denna toppenlägenhet med verkligt snygga detaljer! Givetvis kakel och klinker som standard. Trappan i massiv ek levereras som standard och ger en klassisk brytning som mjukar upp det strama.

På Norra Cypern finns en gammal stolt och gedigen hantverkstradition. Bardisken i trä med de fyra snygga barstolarna är beställda enl ägarens önskemål och tillverkade av en av dessa lokala möbelsnickare. En generös soffa pryder sin plats i vardagsrummet och har samma tillverkare!

Ena sovrummet har en hel 180cm säng med en pampig sänggavel. Det andra sovrummet har 2 st 90cm sängar med separata sänggavlar och man kan välja om man vill skjuta ihop dem till en dubbelsäng eller två enkelsängar.

Lägenheten erbjuder två badrum, bägge har dusch med glasvägg. Byggfirmans signatur är deras mycket estetiska murarbeten i natursten och bägge badrummen har en av dessa fantastiskt snygga väggar, övriga väggar är kaklade.  Toaletterna är vägghängda och adderar lite lyxigare känsla.

Innanför den vackra ytterdörren möts du av vardagsrum/lounge som också har stora skjutdörrar i glas ut till terrassen och poolområdet. Här finns även köksö/bar samt kök i en öppen planlösning. Med takhöjden på 5 meter skapas en härlig luftighet och volym tillsammans med stora ljusinsläpp. Terrassen och bägge sovrummen ligger mot öster och bjuder in morgonsolen.

Pool och gym används naturligtvis fritt av de boende. Gymet är verkligt fräscht och välutrustat, dessutom finns sauna och behandlingsrum (för ev framtida spabehandlingar). Inom gångavstånd finns flera restauranger och avståndet ner till havet är endast ca 200 meter!

Luftkonditionering/AC finns i bägge sovrummen samt i vardagsrummet.

Lägenheten är helt ny och oanvänd och säljs endast genom Medelhavsliv.

Vi kan verkligen rekommendera lägenheten, designen, poolområde och trädgårdar, närheten till havet och restauranger…Ja ALLT är toppen!

Pris: 149’000 GBP

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.